Airco

AIRCO BIJVULLEN MET ONZE AIRCO SERVICE

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte (ca. 15%) van het airco vloeistof, ookwel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar flink oplopen in de kosten. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Laat dus jaarlijks een airco check uitvoeren.

Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken. Om de airco bij te vullen gebruikt A2 Automobielen altijd en uitsluitend de beste producten.

KOSTEN AIRCO ONDERHOUD

De prijs is afhankelijk van het aantal gram dat er gevuld wordt. Dit verschilt per merk en model. Dit varieert over het algemeen van €69,- tot €99,- Neem contact met ons op voor een exacte prijsopgave.