Over ons

Welkom bij A2 Automobielen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion voor een scherpe prijs waar u de komende jaren zorgeloos van kunt genieten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bedrijf staan professionele, 100% technisch en grondig nagekeken occasions op u te wachten.

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom maken wij graag kennis met u in onze huiskamer, na een kop koffie stellen we u voor aan onze auto’s. Wilt u een proefrit maken, dan plannen wij deze direct voor u in. Omdat we begrijpen hoe belangrijk zo’n kennismaking is met uw nieuwe auto, zijn wij zeer flexibel in het in plannen hiervan...

Onze occasions worden aangeboden met garanties die kunnen variëren van 3 t/m 12 maanden. Mocht u afstand willen doen van uw huidige auto, dan kunt u uw auto ook inruilen tegen een van onze occasions. Tevens kunnen wij uw auto inkopen tegen de best mogelijke prijs. Voor onderhoud, reparatie en APK keuringen bent u ook van harte welkom bij A2 Automobielen.. Wij zijn zelf een RDW erkend bedrijf en werken met NAP. Wij hanteren GEEN AFLEVERINGSKOSTEN!!!!

Kom gerust even langs, en bekijk onze diverse voorraad van betaalbare auto’s. Of voor een heerlijke kop koffie...